Stucadoor-Limburg

Wanneer kwaliteit en vakmanschap telt.

wat wij voor u doen

Stucen, Sierpleister, Spack- en Latexspuitwerk

Wanden, Gevels en Plafonds

wat wij voor u doen

Stucadoor-Limburg

Ook voor trappenhuis renovatie

wat wij voor u doen

Portfolio enkele voorbeelden van ons werk

Stucadoor-Limburg.nlStucadoors & Spackspuiters bedrijf

 

Stucadoor-Limburg is uw gediplomeerd bedrijf voor topkwaliteit stucwerk tegen een goede prijs. Wij realiseren voor u iedere wand en plafond afwerking die u maar wenst. Door airless latexspuiten, spackspuiten, sierpleister, cementwerk, stucwerk, die volgen op het sloopwerk, zorgen wij dat uw woning of bedrijfspand er weer tiptop uitziet.

U vindt bij Stucadoor-Limburg dus alles onder één dak. Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies over de mogelijkheden. Wij denken met u mee!

Bel  +31 (0)6 506 548 71  of   +31 (0)45-575 32 65 voor een offerte op maat.
U kunt ons behalve telefonisch ook bereiken via het contact formulier.

Stuur ons alstublief geen normale e-mail deze worden niet beantwoord of gelezen.

 

Nieuw werk:

Gespecialiseerd in: sierpleisterwerk, spackspuitwerk, latexspuitwerk, cementwerk en natuurlijk het stukadoorswerk.

Sloop- en Tegelwerk

U wilt uw badkamer, toilet of keuken,  gesloopt en vervolgens opnieuw betegeld/gestucadoord hebben?
Een totale of gedeeltelijke sloop geeft u de vrijheid om die veranderingen toe te passen die u graag wilt.
Helaas raken veel ‘doe-het-zelvers’ geblesseerd tijdens die klus of zijn onnodig tijd kwijt door het niet vakkundig uitvoeren.
Wellicht een idee om deze werkzaamheden ook direct door ons te laten uitvoeren.
Stucadoor-Limburg verricht ook sloopwerk op een vakbekwame manier.
Wij werken met een eigen vakkundige tegelzetter met jarenlange ervaring.
Bij sloopwerk valt te denken aan de volgende werkzaamheden:

  • - Afdekken betreffende ruimtes (ook trappenhuis)
  • - Verwijdering van tegelwerk en al uw oude badkamermeubilair.
  • - Het afvoeren van puin.
  • - Het netjes achterlaten van de ruimtes.

Na het sloopwerk moet er ‘tegelklaar’ gestucadoord worden, zodat de tegelzetter aan de slag kan.

Schoon werk

SchoonwerkZoals u kunt zien werken wij schoon. We dekken alles af en zorgen ervoor dat, nadat wij weg zijn er geen rommel van de werkzaamheden te zien is. Geen gips op de oprit, loopsporen e.d. 

De tegelzetter

Wij werken met een vaste tegelzetter, die aan onze standaard voldoet. Door de samenwerking kunnen wij een perfect resultaat  garanderen. Dus geen vingerwijzing over en weer. 

Uiteraard werkt hij zeer nauwkeurig. Alleen met kaarsrecht zetwerk en strakke voegen neemt hij genoegen. Hij communiceert met u zodat het helder is wat u, als klant, wilt. Alleen zo kan er goed werk geleverd worden.

Prijzen

Voor een volledige prijsopgave, dient de ruimte bekeken en opgemeten te worden. Daarom kunnen wij op voorhand geen prijs, c.q. prijs per meter afgeven.

 

 

Lees meer

 

VCA

Nut en noodzaak

Uit de opsomming van de onderwerpen van de zogenaamde “checklist-vragen” blijkt dat VCA bedoeld is om uw bedrijf op kritische punten door te lichten op de zorg voor veilig, gezond en milieubewust werken. Voldoet uw bedrijf aan de gestelde eisen, dan kan een VCA-certificaat behaald worden.

Het VCA-certificaat is een nuttig middel om in één keer aan te tonen dat uw bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Voorkómen wordt dus dat opdrachtgever en aannemer allerlei acties moeten ondernemen om de zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu te waarborgen. Dat is immers allemaal van te voren al geregeld. Uit het nut van het certificaat is tevens de noodzaak van het hebben van het certificaat geboren. Vanwege het gemak, stellen opdrachtgevers eenvoudigweg het beschikken over het VCA-certificaat als voorwaarde om als uitvoerende organisatie werkzaamheden voor hen te mogen verrichten.

 

Objectief en gestructureerd

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn bij (petro-)chemische en vele andere bedrijven zeer belangrijke aandachtspunten. Als gevolg van de herstructurering binnen de industrie worden werkzaamheden in toenemende mate uitbesteed aan aannemers. Hierdoor neemt de invloed van deze aannemers op veiligheid, gezondheid en milieu sterk toe. Selectie van goede aannemers is dan ook cruciaal bij het in stand houden of verbeteren van het niveau van veiligheid, gezondheid en milieu. VCA levert hiertoe een belangrijke bijdrage, want het zorgt ervoor dat aannemers, die hun VGM-beheersysteem goed op orde hebben, gecertificeerd kunnen worden. Het certificeren zelf gebeurt, op basis van de checklist, door een certificatie-instelling (CI).

Een opdrachtgever die risicovol werk uitbesteedt aan een aannemer met een VCA-certificaat, mag er op vertrouwen dat het uitbestede werk zodanig wordt uitgevoerd dat veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar komen. Een onafhankelijk en objectief onderzoek, door een erkende certificatie-instelling, heeft dit immers aangetoond. Het VGM-beheersysteem voldoet aan de minimumeisen en wordt op gestructureerde wijze toegepast, met continu aandacht voor VGM en met goede resultaten (o.a. lage ongevallenfrequentie).

Een belangrijk kenmerk van VCA is dat er jaarlijks gecontroleerd wordt of de certificaathouder (=aannemer) nog aan alle VCA-eisen voldoet. De aannemer staat als het ware “onder toezicht” van de certificatie-instelling die het certificaat heeft verstrekt.

KEURMERK Wij zijn goedgekeurd door:

 bedrijfschapafbouwlogo

Het BA is een organisatie van en voor álle bedrijven en vakmensen die in de Afbouwbranche werken. Via het BA vormen zij een collectief, en dat is belangrijk want samen bereik je meer dan alleen.

BA staat voor Bedrijfschap Afbouw. Een bedrijf- of productschap is een openbaar bestuurslichaam, te vergelijken met bijvoorbeeld de provinciale overheid. Alleen bestuurt zo’n schap niet een provincie, maar staat het belang van een specifieke branche voorop.


Lees meer

VCA-logo-300x300

VCA en certificatie

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). De checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt als doorlichting- en screeningsysteem ten behoeve van aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In feite is VCA meer dan een checklist.


Lees meer

“Ik kijk met veel plezier naar het plafond dat zo glad als een biljartlaken oogt. Dank je wel Rob Smeets”

ERVARINGENvan tevreden klanten

“Rob Smeets hartstikke bedankt voor je inzicht en het voorzien van problemen die mij niet tot het zicht zouden zijn gekomen. Prijs/kwaliteit-ratio heel goed. Super om mee samen te werken en goede communicatie middels Whatsapp. En een goede geruststelling dat het eindproduct naar verwachting voldoet. Ronduit een prachtig strak stucwerk. Nogmaals bedankt en van mij zeker een 10. Esmiralda uit Sittard

“Ik heb een oud huis gekocht waar nog veel aan moest gebeuren. Rob heeft mijn woonkamer volledige gestukt en in diverse ruimtes herstel (stuc)werkzaamheden uitgevoerd, daar waar de oorspronkelijke muren niet overal in beste staat waren. Daarnaast heeft hij in diverse ruimtes de plafonds afgewerkt en spack gespoten. Rob heeft oog voor detail en houd altijd het eindresultaat voor ogen! Ben ontzettend blij met het resultaat en krijg hier veel complimenten over. Kortom Rob is een vakman!”Anne, uit Sittard.


“Rob heeft bij ons de keuken in 2012 en in het jaar, 2013 de serre gestucadoord en hierna voorzien van een fijne korrel. Het was een flinke klus, met heel wat hoekjes, maar het resultaat mag er zijn. Iedere dag kijk ik met plezier naar z'n werk. Kortom een aanrader, voor een faire prijs. Ooh ja..op het einde maken ze alles weer blietse blank!"Eddy uit Bocholtz


“Mijn tweede project voor deze werkgever, dat zegt eigenlijk al genoeg. Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit en dat voor een goede prijs”Didi uit Maastricht

 

“Rob levert niet alleen vakkundig stucwerk op,maar komt ook zijn afspraken prima na.Rob is een betrouwbare stukadoor en spuiter. Ik kan Rob voor het leveren van zijn werk aan iedereen aanbevelen."Fam Maar uit Simpelveld.

“Ben uiterst tevreden over het geleverde werk van Rob Smeets. Zowel het stucwerk als de korrelputz goed aangebracht. Prijs/kwaliteitverhouding is dik in orde en na uitvoeren van de werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten. Zeker een aanrader.”I.Canisius/Simpelveld.

 

“Wij kennen Rob nu al bijna 10 jaar op het gebied van stukadoren. Heeft al meerdere klussen voor ons gedaan. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop hij dit gemaakt heeft. Vooral ook de manier van samenwerken. Niets is hem te veel. Komt zijn afspraken na en werkt in een hoog tempo door. Weet heel goed wat hij doet. Een echte vakman op gebied van stukadoren. Wij weten in ieder geval wie wij moeten bellen als er weer eens gestukt moet worden. Rob bedankt voor het goede werk en het vertrouwen in elkaar.”Fam. van Dijk te Heerlen.

“Bij deze wil ik graag mijn lof uitspreken over Stukadoorsbedrijf Rob Smeets. Rob heeft bij ons de buitenmuur gestukadoord. Dit is heel kundig en netjes gedaan. Alles werd ook netjes opgeruimd . Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.”Familie Habets uit Nuth.

 

“Stucadoorsbedrijf Rob Smeets heeft diverse wanden en plafonds gestukadoord in onze woning. Tevens is er ook in diverse ruimtes Spachtelputz aangebracht. De werkzaamheden zijn allemaal keurig uitgevoerd, alles volgens afspraak. Na afloop werd de werkplek netjes opgeruimd achter gelaten. We zijn zeer te spreken over het uitgevoerde werk en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten.”Familie Koraichi/ Schimmert.

“Mijn slaapkamer werd gerenoveerd. Het plafond is door Rob Smeets gestuct. Tot in het kleinste detail heeft hij oog voor perfectie. Ik kijk met veel plezier naar het plafond dat zo glad als een biljartlaken oogt. Dank je wel Rob Smeets”Tyara, Kerkrade.

 

“Bij Rob bent U aan het goede adres voor kwaliteitswerk tegen een scherpe prijs. Een vakman op-en-top. Eind negentiger jaren heeft Rob mijn huis van binnen en buiten gestuct. Onlangs bij de verbouwing van mijn keuken heeft Rob de wanden gestuct en opnieuw kwaliteitswerk afgeleverd. Niet alleen is het geleverde werk prima, maar ook wordt de werkplek schoon en in goede staat achtergelaten. Verder verloopt het maken van afspraken uitstekend. Rob is een man die zijn afspraken stipt en perfect nakomt. Hetgeen in deze tijd zo langzamerhand een zeldzaamheid aan het worden is.”Marco Mommers, Maastricht.

CONTACTsnel contact

Laat ons uw naam weten

Vul uw telefoonnummer in.

Ongeldige invoer

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

WAAR KUNT U ONS VINDEN

 

Rob Smeets Stucadoors- & Spackspuitersbedrijf

Laurentiusplein 10
6367 VL Voerendaal
Tel. +31 (0)45 575 32 65
GSM +31 (0)6 50654871
BTW nr. NL.0018.104.71.B88