Latex Spuitwerk

Latex spuiten

Latexspuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur. Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter.

De door ons gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Bovendien komen er bij de applicatie geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij.

Stucadoor-Limburg heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina ervaringen" 

Wij zijn gevestigd in Voerendaal maar ook werkzaam in Limburg, delen van België en Duitsland.

Bel nu Stucadoor-Limburg op GSM +31 (0)6 506 548 71 voor meer informatie over het latexspuiten van uw woning of bedrijfspand. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Latexspuiten en de kleurmogelijkheden

Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand....... er is veel mogelijk. Ook is er keuze uit diverse glansgraden w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Wij tonen u graag kleurstalen en helpen u bij het maken van een keuze.
Het spuiten van latex muurverf en de ondergrond

Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.
Latex spuitwerk: mooi, snel en voordelig

Latexspuiten is altijd mooier dan het conventionele muren schilderen en plafond verven met de roller of kwast. Aanbrengen van muurverf met roller of kwast geeft vrijwel altijd een 'aanzet' en een grote kans op banen en strepen. Hoe erg dit zichtbaar blijft, is afhankelijk van het de aangebrachte laagdikte, droging en kleur.

Bovendien gaat het spuiten van wanden en plafonds eenvoudigweg sneller dan iedere andere manier van kleur aanbrengen. Plafonds sausen, wanden of muren sausen, muur verven, muur schilderen, latex verven, plafond afwerken, afwerking muren of welke naam u het dan ook geeft; spuiten werkt altijd het snelst!

Laat Stucadoor - Limburg uw muren schilderen en uw plafond verven en u bent gegarandeerd 100% tevreden met het mooiste en meest voordelige resultaat!

Bel nu Stucadoor-Limburg op GSM +31 (0)6 506 548 71 voor een snelle en gratis offerte voor het latex spuiten van uw wanden en plafonds. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Latex spuiten tegen verlaagd BTW-tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand te verfraaien door uw wanden en plafond latex te laten spuiten. Lees hier meer over het verlaagd BTW-tarief latex spuiten.
De voordelen van latexspuiten door Stucadoor-Limburg:

  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring.
  • Gratis advies en prijsopgave.
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Latexspuiten op wanden en plafonds geeft altijd een strak en streeploos eindresultaat.
  • Latex spuiten d.m.v. onze airless spuittechniek is gegarandeerd de mooiste, snelste en bovendien goedkoopste applicatiemethode voor het verven van wand en plafond.
  • Uw plafonds of muren schilderen d.m.v. latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
  • Bij het spuiten van latex muurverf blijven gladde wanden glad, terwijl bij wanden met een structuur deze structuur juist behouden blijft.
  • Snelle en nette uitvoering.

Wij werken zo schoon mogelijk. Na oplevering nemen wij alle afval netjes mee, ruimen op en laten de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.